phone

Rezervari & Informatii:0745-101-101

Termeni si conditii generale de utilizare a aplicatiei online bilete.antares-transport.ro

Stimati utilizatori, va rugam consultati cu cea mai mare atentie prezentul document, care stabileste termenii si conditiile de furnizare si utilizare a tuturor serviciilor disponibile prin intermediul site-ului bilete.antares-transport.ro.
Acest document este un Contract la distanta si reprezinta un Acord de utilizare a serviciilor, in cazul in care clientul nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre ANTARES TRANSPORT si acesta.
Serviciile disponibile prin intermediul site-ului bilete.antares-transport.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea de catre dumneavoastra in integralitatea lor a prevederilor stipulate mai jos. In consecinta, utilizarea serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra implicit cu termenii si conditiile de furnizare si utilizare a acestora. Dreptul dumneavoastra la intimitate si securitate este prioritatea noastra de top.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Antares Transport are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe http://bilete.antares-transport.ro/, evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Astfel, Antares Transport poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin email, newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
bilete.antares-transport.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul bilete.antares-transport.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a  antares-transport.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre antares-transport.ro, afiliatii si colaboratorii acestora.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  str. Dacia, nr. 10, Rm. Valcea, jud. Valcea.
Pentru utilizatorii care au facut rezervari pe http://www.antares-transport.ro sau au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa office@antares-group.ro cu titlul “Dezabonare” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.
Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de Antares Transport. Dezabonarea se face automat.
Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Antares Transport nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Antares Transport poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dvs;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii invederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilorcompaniei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produsesolicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cucaracter personal furnizate direct de Antares Transport doar in masura incare este necesara asistenta lor.
 • Putem transmite informatii cu caracter personalautoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale saubunei-credinte daca:
  1. e prevazut intr-o dispozitie legala;
  2. protejeaza drepturile companiei Antares Transport sau companiilor afiliate;
  3. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  4. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
  5. aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
 • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilorsi conditiilor statuate de Antares Transport, sau a instructiunilor pentruutilizarea anumitor produse si servicii;
 • In cazul in care Antares Transport fuzioneaza sau eachizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date etransferata noului operator. In cazul in care Antares Transport devineinsolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorulsau cumparator, baza de date poate fi vanduta sau tranzactionata doar cuacordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai susveti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urileAntares Transport.

Feedback
Antares Transport ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
 Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.
Publicitatea
Activitatea Antares Transport poate fi partial sustinuta prin vanzarea de publicitate, ca de exemplu aparitia de texte si materiale publicitare in aplicatie sau pe site-ul web. Prin utilizarea Antares Transport va dati acordul asupra acestei politici de recuperare a costurilor cu furnizarea serviciilor.

Obligatiile utilizatorului:
Pasagerii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania.
Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile Antares Transport numai in scopuri legale, obligandu-se in acest sens sa nu intreprinda nici una dintre urmatoarele activitati:
   -   Sa desfasoare activitati frauduloase prin intermediul serviciilor furnizate de catre Antares Transport, intelegandu-se prin acestea, cu titlu exemplificativ, inselatorii financiare si escrocherii mascate.
     - Sa modifice, sa distribuie, sa transmita, sa afiseze, sa publice, sa reproduca, sa acorde licente, sa creeze produse derivate, sa transfere sau sa vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul aplicatiilor si site-ului bilete.antares-transport.ro.
    - Sa incarce, trimita sau transmita vreun material cu virus informatic, sau orice alt cod de calculator, care este programat sa distruga, sa perturbe sau sa ingradeasca utilizarea (sau orice alta utilizare cu exceptia utilizarii corecte si acceptabile a serviciilor) pe fiecare dintre calculatoarele, retelele, materialele si programele care se gasesc in serviciul societatii in vederea furnizarii serviciilor Antares Transport.
    -  Sa interfereze sau sa afecteze retelele conectate la site sau sa incalce in acest mod necesitatile procedurale ale website-urilor.
    -  Sa aduca atingere in vreun fel drepturilor de proprietate intelectuala, siglelor comerciale sau oricaror alte drepturi ce incumba materialelor publicate pe website-ul Antares Transport.
     - Sa adauge, sa copieze sau sa scoata informatii personale despre alti utilizatori, in scopuri economice sau pentru a le crea prejudiciu.

Clauze finale

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii de folosire a acestui site oricând, fără preaviz, parțial sau în integralitate.