phone

Rezervari & Informatii:0745-101-1010745-388-344

La fiecare 10 calatorii efectuate pe ruta Ramnicu Valcea-Bucuresti cu autocarele Antares Transport primesti o calatorie gratuita.

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine calatoria gratuita este sa cumperi cele 10 bilete online pe ruta Ramnicu Valcea-Bucuresti.

Ti se va acorda automat gratuitatea in momentul in care vei incerca sa cumperi cel de-al 11-lea bilet, sub forma unui cod de reducere pe care il vei putea utiliza pentru achizitionarea unui bilet la pret 0. Codul poate fi folosit doar de pe contul de pe care au fost cumparate cele 10 bilete si doar pe ruta respectiva.

Pentru achizitionarea unui bilet cu discount urmezi aceiasi pasi ca in cazul achizitionarii unui bilet cu pret intreg. La final, trebuie sa dai click pe butonul “foloseste cod discount” si sa introduci codul. Dupa validarea codului vei primi un email de confirmare exact ca in cazul cumparari un bilet cu cardul.
Fiecare calatorie pe care o efectuezi va fi inregistrata in baza de date Antares Transport. Ai posibilitatea sa vezi istoricul calatoriilor in contul creat pe site-ul http://bilete.antares-transport.ro in sectiunea "biletele mele".

Discountul se aplica pentru biletele cumparate online incepand cu data de 01 ianuarie 2016.

Promotia este valabila pentru urmatoarele rute:

  • Ramnicu Valcea-Bucuresti
  • Ramnicu Valcea –Pitesti 
  • Pitesti-Bucuresti

Nota:

Cele 10 bilete achizitionate online in cadrul acestei promotii trebuie sa fie din urmatoarele categorii:
-bilet intreg
-bilet cu reducere de student

Promotiile nu se cumuleaza.
Exemplu: Daca ai cumparat doua bilete la promotia "mergi cu 1 leu la Bucuresti " si ai achitat 31 ron+1 ron aceste bilete nu vor fi luate in considerare la numararea celor 10 bilete pentru care primesti unul gratuit.