phone

Rezervari & Informatii:0745-101-1010745-388-344

Daca ai varsta cuprinsa intre 11 ani (din ziua implinirii varstei) si 24 ani (inclusiv ziua implinirii varstei) beneficiezi de reducere de student pe ruta Rm. Valcea- Pitesti- Bucuresti, insa este obligatoriu sa intri in posesia unui card student Antares Transport.

Cardul se elibereaza pe baza unei taxe de 5 lei si se  emite de catre operatoarele de la agentia SC Antares Transport SA Rm.Valcea, doar la sediul agentiei, in Autogara 1 MAI.

Dupa ce vei intra in posesia cardului vei putea cumpara bilete cu reducere onlinehttp://bilete.antares-transport.ro/  sau de la Agentia Antares din Autogara 1 Mai si soferii companiei Antares Transport. Cardul trebuie prezentat de fiecare data cand va achizitionati un bilet de calatorie  de la agentie sau de la sofer.

Cardul de reducere va fi personalizat. Orice modificare a unui card (card defect/pierdut) se va efectua numai in baza unei sume de 10 ron.

 

Modalitate de emitere a cardurilor 

  1. pentru cei cu domiciliul in orasul Rm.Valcea:

 

se va emite personal in baza actului de identitate sau a certificatului de nastere (pentru cei care nu au implinit inca 14 ani)  la sediul Agentiei SC Antares Transport SA din Autogara 1 Mai Rm.Valcea;

  1. pentru cei cu domiciliul in in alta localitate(Bucuresti, Pitesti):

 

persoanele care doresc un card student dar nu se pot prezenta la Agentia SC Antares Transport SA din Autogara 1 Mai din Ramnicu Valcea, pot obtine mai multe informatii despre modalitatea prin care pot intra in posesia cardului de reducere printr-un apel telefonic la Agentie, telefon  0745.101.101.