phone

Rezervari & Informatii:0745-101-1010745-388-344

Autentificare

Ai uitat parola?

Inregistrare

datepicker

In conformitate cu prevederile art. 6 , lit a) din Regulamentul nr. 679/2016 al Parlamentului European si al C.E din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE S.C ANTARES TRANSPORT S.A va solicita acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate prin completarea acestui formular pentru urmarirea realizarii scopului specific si anume – inregistrare cont client in vederea achizitionarii unui bilet de calatorie online si eliberarii documentelor justificative care atesta indeplinirea acestui serviciu / informare utilizatori privind situatia contului. Vă facem mențiunea că aceste date ne sunt necesare în vederea prestarii serviciilor specifice desfasurate de catre societatea noastra  , S.C ANTARES TRANSPORT S.A asigurand măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja în mod adecvat administrarea datelor cu caracter personal furnizate de clienți .

Prin bifarea casutei "Sunt de acord cu Termeni&Conditii" va exprimați în mod expres consimțământul pentru ca S.C ANTARES TRANSPORT S.A SA să prelucreze informatiile înregistrate de dumneavoastra în câmpurile anterioare în evidențele proprii și luați la cunoștiinta faptul ca în oice moment vă puteti exercita toate drepturile prevăzute de Regulamentul General de Protecția a Datelor nr. 679/2016 în vigoare începând cu data de 25.05.2018.

In situația acordării consimțământului, vă informăm că vi-l puteți retrage oricând si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra,  adresandu-ne o cerere scrisa datata si semnata la adresa : Strada Dacia ,nr.10, Rm Valcea , jud Valcea sau prin  e-mail : rezervari@antares-transport.ro /office@antares-group.ro .

S.C ANTARES TRANSPORT S.A implementeaza politicile RGPD si se angajeaza sa protejeze datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislația în vigoare în materie. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina de Termeni si Conditii de site-ul nostru http://bilete.antares-transport.ro .